MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Современ концепт на интерактивна телевизија

МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО

Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш.

ANDROID ТВ УРЕД

ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер.

ТЕЛЕВИЗИЈА КАДЕ И ДА СИ

Инсталирај ја neoTV апликацијата на твојот смартфон или таблет и гледај ТВ каде и да си.

Функционалности

Интерактивна телевизија

 • Паузирање, премотување и снимање на програмата во живо
 • Родителска контрола на содржината
 • Враќање до 7 дена наназад на содржината на националните канали
 • Враќање до 1 час наназад на останатите канали

Мини компјутер

 • Можност за приклучување на тастатура и глувче
 • Можност за инсталирање на сите апликации достапни на Google Play Store
 • Пребарување на интернет, управување со електронска пошта и останати можности

Медиа центар

 • Можност за приклучување на надворешни дискови или micro SD мемориски картички
 • Прегледување на галерија со слики
 • Прегледување на видеа од надворешни дискови

Содржина

Ги следиме трендовите и секогаш работиме на откривање нови и интересни содржини. Во листата на канали покрај националните канали вклучени се најгледаните странски канали.

Забава без ограничување

Базиран на Android™ платформата neoTV уредот овозможува инсталација на сите апликации кои ги користите и на вашиот мобилен или таблет.

armnphone_stretched

ТВ каде и да си!

Инсталирај ја апликацијата neoTV и гледај спорт, серии и филмови секаде каде што имаш интернет пристап.

ТВ уред

Современ Android™ ТВ уред со елегантен дизајн. Мали димензии кои овозможуваат негово лесно манипулирање. Уред овозможува инсталација на сите апликации кои ги користиш и на твојот мобилен или таблет како и можност за приклучување на дополнителни периферни уреди.

Android™ 6.0 Marshmallow

Quad Core ARM Cortex-A53 2.0GHz

2G DDR3

Mali 450 GPU @ 750MHz

RJ 45 10/100M Ethernet

SD Slot: Max 32 GB

USB 2.0 x 2 поддршка за Mobile HDD, безжично глувче и тастатура

Сакаш да земеш neoTV?

Сигурни сме дека ќе уживате во бројните можности кои што ги нуди neoTV! Истиот може да го земете како дополнителен пакет на било кој интернет пакет за деловни корисници.

NEOTV

интерактивна телевизија
415 ДЕН. месечно
 • Android™ ТВ уред со пристап до Google Play
 • neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет)
 • neoTV на вашиот компјутер
 • 6 часа простор за снимање на програмата во живо
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.