Вести

ВИСОКОДОСТАПНО ПОВРЗУВАЊЕ СО НАДЗОРНИОТ ИНФОРМАТИЧКИ СИСТЕМ (НИС) НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ, ЗА КАЗИНАТА, АВТОМАТ КЛУБОВИТЕ И ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ

shutterstock_667733323

Неотел, како бизнис-ориентирана компанија, нуди сигурни, стабилни и високодостапни оптички врски во Македонија и регионот. Во градските средини, поседува метро етернет оптичка мрежа…Нова корпоративна страна на Neotel

Nova korporativna strana

Со цел да се доближи до корисниците, Неотел денес ја стави во функција својата нова корпоративна интернет страница. Истата ќе овозможи поедноставен современ приказ …


Неотел го промовира новиот сервис – neoTV!

neotv-interactive-tv1

Неотел го промовира својот нов сервис за домашни корисници – neoTV! Се работи за интерактивна дигитална телевизија која покрај стандардните опции како електронски програмски водич, …